„Muszáj elújságolnom, hogy sikerült a felsőfokú nyelvvizsgám. :)” (S. B.)


„Sikerült a középfokú nyelvvizsgám. Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget! :)” (F. L.)


„Betti felkészült az óra menetére vonatkozóan és az adott téma, tananyaggal kapcsolatban is. Az órán kapott segédanyagok hasznosak, nagy segítséget nyújtanak, hiszen magamtól ezekhez nem igazán férnék hozzá vagy találnám meg sehol. A házi feladat igen hasznos, mert ezzel állandóan gyakorolom a nyelvet, és ha a háziban valamilyen szót, kifejezést, mondatot, egyéb dolgot egyáltalán nem értek, azt a következő órán meg tudom kérdezni és ez a javamra válik. Az órák hangulata barátságos, közvetlen. Az igényemet figyelembe veszi, tehát ha valamire azt mondom, hogy ezt tudom, és inkább nézzük azt, amivel nem teljesen vagyok tisztában, akkor annak mérten haladunk tovább. És segítőkész is, hiszen állandóan bocsát rendelkezésemre segédanyagot, pdf-es anyagokat... stb. Számomra az óra jól van felosztva, arra jut idő, amire szükség van. És percre pontosan kitöltjük a tanórát, ami szintén jó, mert nem szerencsés, amikor még van 10perc és „mit csináljunk” szitu fordul elő. A kezdő szintemhez képest fejlődtem abban, amiben szerettem volna, letisztultak dolgok.” (T. M.)


„Betti nagyon felkészült. :) Nagyon hasznosak az órán kapott anyagok. Külön jól esett, hogy fénymásoltál nekem...s nem kellett még ezzel is bajlódni. :) Igen, hasznos volt a házi feladat, bár néha sok volt, s nem jutott arra időm, energiám, hogy memorizáljam is őket... Az órák hangulata: számonkér, segítőkész, figyelembe vesz. Nem szorongtam. :)) Speckó helyzetben voltam, mivel rohanás volt a felkészülés ez alatt a néhány hónap alatt. Talán a nyelvtanra szánhattunk volna még több időt. Azt sajnos nehezebb bele sulykolni a fejünkbe, mint a szókincset. De összességében igen, elértem a célomat, sikerült a középfokú nyelvvizsgám.” (Cs.H.)


„Betti mindig felkészülten várt az órákra. A kiadott házi feladatok természetesen hasznosak voltak, otthon is nagy segítséget jelentettek. Mindennel meg voltam elégedve; és elég idő jutott mindenre. Betti közvetlensége nagyon sokat számított, és ezáltal az órák mindig jó hangulatban teltek. Elértem a célomat, sikerült a középfokú nyelvvizsgám!!” (T.I.)


„Amint megígértem, megírom neked a nyelvvizsgám eredményét. Magam még alig hiszem el, de szerencsére sikerült! Ez a jó hír teljesen feldobta a napomat. Még egyszer nagyon köszönöm azt, hogy felkészítettél a nyelvvizsgára.” (B.T.)


„Örömteli hírem van. Sikerült a nyelvvizsgám!! :)) Nagy megkönnyebbülés ez számomra. Ezúton szeretném megköszönni az együttműködő munkádat és azt, hogy az igényeimhez igazodtál, hiszen te láttad azt, hogy épp miben lenne még szükség egy kis gyakorlásra. Bátran foglak ajánlani ismerőseim körében.” (T. M.)


„Képzeld, megvan a nyelvvizsgám. :-) Nélküled nem sikerült volna! Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget és biztatást. Nagyon jó volt veled tanulni.” (Cs. E.)


„Örömmel közölhetem hogy meglett a vizsga! Úgyhogy köszönöm a tevékenységedet, hasznos volt és felhúzhatsz még egy strigulát a dicsőség faladra. :D” (V. M.)


„Még egyszer mindent köszönök, öt hónap alatt ekkora siker. Sok nyelvtanárom volt már, de a te módszered és stílusod volt számomra a legjobb. Te vagy a legjobb nyelvtanárnő, nagyon szerettem a módszereidet. Az eredmény magáért beszél. ;) Mindent köszönök, tényleg rekord idő alatt meglett a középfokú nyelvvizsgám! El sem hiszem!!!” (V.E.)


„Gondoltam elküldöm a nyelvvizsga részleteit! Örömmel értesítelek, hogy végre sikeresen levizsgáztam. Huhúúú! :) Nagyon szépen köszönök mindent; a kezdetektől, egészen mostanáig! A sok biztató szót, a támogatásokat, ezek nélkül biztos nem sikerült volna.” (T.E.)


Amikor egy kép többet mond minden szónál:

angol nyelvvizsga

Az egyik tanítványomtól, N.A.-tól kaptam ezt a tábla csokit a sikeres nyelvvizsga után. :)

<< Vissza